image
image

Kørekort til Mc

Næste hold starter den 12. aug.

Kontakt os for tilmelding.

Velkommen til 123Trafik – kørekort til motorcykel

Her kan du finde svar på hvad det koster, hvornår du kan starte på vores køreskole I Brønshøj, hvordan du tilmelder dig, og ikke mindst hvorfor, du skal vælge 123Trafik, til at lave bil eller mc kørekort sammen med dig. Vi har har eksisteret siden 2002, og har gennem årene haft mange tilfredse elever, der har taget kørekort til bil og motorcykel. Mange af vores elever kommer fra København, Brønshøj, Vanløse, Nord Vest, Gladsaxe og Søborg, men også fra Rødovre, Hvidovre, Frederiksberg og Amager kommer der en del.

Hvorfor skal jeg vælge 123Trafik til mit nye Mc Kørekort?

Fordi vi brænder for det, og fordi vi sætter et godt, veltilrettelagt og behageligt undervisningsforløb i højsædet. Vores speciale er intensive kurser, som de fleste kan finde tid til. Vi er en af de ældste køreskoler i københavn, og vi har mange tilfredse elever, som har delt deres gode oplevelse på TrustPilot.dk

Hvordan kommer jeg igang?

Mød op til vores gratis og uforpligtende introduktionslektion, som vi holder hver mandag kl. 17.00. Det tager 45 min. og du vil her møde en vores kørelærere. Vi vil forklare hvad der skal til for at få et kørekort, gennemgå den obligatoriske lektionsplan, herunder hvornår der vil være undervisning, og der er naturligvis mulighed for at stille spørgsmål undervejs.
Beslutter du dig for at starte, får vi også lagt en plan for den indledende køreundervisning, som er kørsel på lukket øvelsesplads med det samme.

Tilmelding kan ske ved at ringe til Christopher på 32 14 14 14, trykke på tilmeldingsknappen i toppen af siden eller sende os en mail. Har du spørgsmål du ønsker besvaret inden du kommer til introduktion, skal du endelig kontakte os.

Hvor lang tid tager det at tage et Motorcykel kørekort?

Vores erfaring viser at intensive og veltilrettelagte forløb virker bedst, når man skal tage kørekort til mc. Det er er derfor det eneste vi laver. Det er hurtigt, effektivt og en god måde at lære at køre motorcykel på. Det tager ca. 1.5 måned fra opstart til du kan aflægge din teoriprøve, og når den er i hus, mangler du bare din køreprøve ( ventetiden hos færdselsstyrelsen på denne er normalt 2-5 uger)

Hvad kan jeg få Mc kørekort til?

18-19 år. Lille Mc Kort. 125 cc.
20-23 år. Mellem kørekort. Max 35 KW
24-99 år. Stort Motorcykel kørekort. Ingen begrænsninger.

Hvad koster det at tage kørekort til Mc?

Prisen for den obligatoriske lovpakke til mc kørekort er kun 8.999 kr. pakken indeholder flg:

Ubegrænset teori i 6 md.
4 kørelektioner på manøvrebane.
13 kørelektioner på vej.
5 kørelektioner på køreteknisk anlæg.
Hurtigt forløb og God planlægning, og intet gebyr for at komme foran i køen til køreprøven.

Hvilke ekstraudgifter kommer der udover lovpakken?

Lægeattest ca. 4-800 kr.
Prøvegebyr til færdselsstyrelsen 1170 kr.
Berammelse af prøver 200 kr.
1. hjælp hvis du ikke har kørekort i forvejen 500-800 kr.
Praktisk prøve 2.000 kr.
Evt. ekstra kørelektioner ved kørsel i hold 475kr.
Evt. ekstra kørelektioner ved kørsel alene 575 kr.
Evt. e-teoribog 500 kr.

Hos os er det nemt at tage sin teori og køreundervisning, og vi sætter en ære i god planlægning. Vi har elever fra Brønshøj, Vanløse, Husum, Frederiksberg, Rødovre, Hvidovre, Amager, Frederiksberg, Søborg, Gladsaxe, Herlev, Skovlunde, Ballerup, Nordvest, Emdrup og København.

Photo
 • Ring til Christopher:

  32 14 14 14

  Adresse:

  Frederikssundsvej 208

  2700 Brønshøj

  Email:

  kontakt@123Trafik.dk

  Bank:

  Danske Bank

  Reg 3409 Konto 12850581