image
image

Lyn kursus

Hvorfor skal jeg vælge 123Trafik?

Fordi vi er en dygtig og erfaren køreskole med mange tilfredse Lyn elever i bagagen. Du kan bl.a læse deres anbefalinger på TrustPilot.dk Hos os er et godt, veltilrettelagt og behageligt undervisningsforløb i højsædet.

 

Hvor lang tid tager det?

Alle vores hold er realistisk hurtige. Regn med lidt over en måned fra teori 1 til du må aflægge din teoriprøve. Når den er bestået kan køreprøven bestilles. Ventetid på køreprøven er normalt 2-4 uger.

Hvordan kommer jeg igang?

Tryk på tilmeldingsknappen – ellers ring, mail eller mød blot op til Gratis introduktion Tirsdag eller Torsdag kl. 17.00. Det tager ca. 45. min og tæller som den første teorilektion. Her ser du vores køreskole, møder kørelærerene, og får en grundig gennemgang af hvad det indebærer at tage kørekort. Vil du igang, så lægger vi en plan for dit kørekort med det samme:)

Hvornår er der undervisning?

Vi holder teori Tirsdag og Torsdag fra 18.00 – 21.00. Man har normalt teori en gang om ugen, og skal ialt komme 7 gange, efter den plan vi sammen lægger. Kørslen er naturligt integreret i teoriforløbet.

Hos os er det nemt at tage sin teori og køre undervisning, og vi sætter en ære i god planlægning. Vi har elever fra Brønshøj, Vanløse, Husum, Frederiksberg, Rødovre, Herlev, Skovlunde, Ballerup, Nordvest, Emdrup, amager og København. Vi laver også lyn kursus til kørekort.

Hvad koster det?

Kørekort hos 123Trafik koster det ikke ekstra at vi er effektive.

Hvilke ekstraudgifter udover lovpakken får jeg?

Lægeattest ca. 3-500 kr.
Prøvegebyr 600 kr.
Adm. Gebyr til din kørelærer 1200 kr.
Praktisk prøve 1200 kr.
Evt. ekstra kørelektioner 400 kr. pr. stk.

Photo
 • Ring til Christopher:

  32 14 14 14

  Adresse:

  Frederikssundsvej 208

  2700 Brønshøj

  Email:

  kontakt@123Trafik.dk

  Bank:

  Nykredit Bank

  Reg 8117 Konto 3459769