image
image

Lyn kursus

Hvorfor skal jeg vælge 123Trafik?

Fordi vi er en dygtig og erfaren køreskole med mange tilfredse Lyn elever i bagagen. Du kan bl.a læse deres anbefalinger på TrustPilot.dk Hos os er et godt, veltilrettelagt og behageligt undervisningsforløb i højsædet.

Hvad kræver det af mig?

Du skal have tid til det. Dvs. være fleksibel med hensyn til teori og kørelektioner.

Hvor lang tid tager det?

Undervisningen afvikles på 2 – 3 uger. Derefter skal du til teoriprøve, og når den er bestået, til den afsluttende praktiske prøve. Ofte står vores Lyn elever med deres kørekort i hånden 4 til 5 uger efter de er startet. Normalt tager det minimum 12 uger.

Hvordan kommer jeg igang?

Tryk på tilmeldingsknappen – ellers ring, mail eller mød blot op til Gratis introduktion Tirsdag eller Torsdag kl. 17.00. Det tager ca. 45. min og tæller som den første teorilektion. Her ser du vores køreskole, møder kørelærerene, og får en grundig gennemgang af hvad det indebærer at tage kørekort. Vil du igang, så lægger vi en plan for dit kørekort med det samme:)

Hvornår er der undervisning?

Vi holder teori Tirsdag og Torsdag fra 18.00 – 21.00. Man har normalt teori en gang om ugen, og skal ialt komme 7 gange, efter den plan vi sammen lægger. Kørslen er naturligt integreret i teoriforløbet.

Hos os er det nemt at tage sin teori og køre undervisning, og vi sætter en ære i god planlægning. Vi har elever fra Brønshøj, Vanløse, Husum, Frederiksberg, Rødovre, Herlev, Skovlunde, Ballerup, Nordvest, Emdrup, amager og København. Vi laver også lyn kursus til kørekort.

Hvad koster det?

Kørekort hos 123Trafik er billigt. Vores lyn kursus koster 2.500 kr. ekstra. For de penge får du en kørelærer der er villig til gå det ekstra der skal til, for at du kan få et hurtigt kørekort – al den obligatoriske undervisning på 2 – 3 uger.

Hvilke ekstraudgifter udover lovpakken og lyn kursus tillægget får jeg?

Lægeattest ca. 3-400 kr.
Prøvegebyr 600 kr.
Adm. Gebyr til din kørelærer 100 kr.
Praktisk prøve 900 kr.
Evt. ekstra kørelektioner 325 kr. pr. stk.

Photo
 • Ring til Christopher:

  32 14 14 14

  Adresse:

  Frederikssundsvej 208

  2700 Brønshøj

  Email:

  kontakt@123Trafik.dk

  Bank:

  Nykredit Bank

  Reg 8117 Konto 3459769