image
image

Lyn kursus

Tilmeld dig vores uforpligtende intromøde, og/eller ring til Christopher på 32141414 for opstart, eller en snak om kørekort, og find ud af, hvad vi kan gøre for dig:-)

 

Hej og velkommen til vores side for lyn kørekort til bil

Her kan du finde svar på hvad det koster, hvornår du kan starte på vores køreskole I Brønshøj, hvordan du tilmelder dig, og ikke mindst hvorfor, du skal vælge 123Trafik, til at lave bil kørekort sammen med dig. Vi har også elever fra Vanløse og Nord Vest. Nogen kommer også fra Rødovre, Hvidovre og Frederiksberg. Ja faktisk fra hele København har vi elever til både Bil kørekort og Mc kørekort. Fra Gladsaxe kommer der også en del.

 

Hvorfor skal jeg vælge 123Trafik til mit nye Bil Kørekort?

Fordi vi brænder for det, og fordi vi sætter et godt, veltilrettelagt og behageligt undervisningsforløb i højsædet. Vi laver kun realistiske lynkurser, som de fleste kan finde tid til  Vi er en køreskole i københavn og omegn med mange tilfredse elever. Læs fx deres anbefalinger af os på TrustPilot.dk

 

Hvordan kommer jeg igang?

Ring til Christopher på 32 14 14 14, tryk på tilmeldingsknappen i toppen af siden, eller send os en mail, så er du et skridt nærmere dit kørekort:)

 

Hvor lang tid tager det at tage et kørekort?

Vores erfaring viser at lynkurser virker bedst når man skal tage kørekort til bil. Det er er derfor de eneste vi afholder. Hos os er du klar til teoriprøven 5-6 uger efter opstart – det er effektivt og en god måde at lære at køre på:)

 

Hvad koster et lyn kørekort til bil?

Lige nu er der et supertilbud på vores lynkursus lovpakke til bil kørekort.
Køb 123Trafiks lovpakke for kun 13.499 kr.

Ubegrænset teori i 6 md.
4 kørelektioner på manøvrebane.
16 kørelektioner på vej.
4 kørelektioner på køreteknisk anlæg.
Intensivt forløb inkluderet i prisen.

 

Hvilke ekstraudgifter kommer der?

Lægeattest 4-800 kr.
Prøvegebyr til færdselsstyrelsen 1170 kr.
Berammelse af prøve 200 kr.
Praktisk prøve 1500 kr.
1. Hjælp. ca. 6-800 kr.
Evt. ekstra kørelektioner 475 kr. pr. stk.
Evt. e-teoribog 500 kr.

Hos os er det nemt at tage sin teori og køre undervisning, og vi sætter en ære i god planlægning. Vi har elever fra Brønshøj, Vanløse, Husum, Frederiksberg, Rødovre, Herlev, Skovlunde, Ballerup, Nordvest, Emdrup, Amager og København. Vi laver også lyn kursus til kørekort.

Photo
 • Ring til Christopher:

  32 14 14 14

  Adresse:

  Frederikssundsvej 208

  2700 Brønshøj

  Email:

  kontakt@123Trafik.dk

  Bank:

  Danske Bank

  Reg 3409 Konto 12850581