image
image

Kørekort til Bil

Næste hold starter den 12. August.

Kontakt os for tilmelding.

Velkommen til 123Trafik – kørekort til bil

Her kan du finde svar på hvad det koster, hvornår du kan starte på vores køreskole I Brønshøj, hvordan du tilmelder dig, og ikke mindst hvorfor, du skal vælge 123Trafik, til at lave bil eller mc kørekort sammen med dig. Vi har har eksisteret siden 2002, og har gennem årene haft mange tilfredse elever, der har taget kørekort til bil og motorcykel. Mange af vores elever kommer fra København, Brønshøj, Vanløse, Nord Vest, Gladsaxe og Søborg, men også fra Rødovre, Hvidovre, Frederiksberg og Amager kommer der en del.

Hvorfor skal jeg vælge 123Trafik til mit nye Bil Kørekort?

Fordi vi brænder for det, og fordi vi sætter et godt, veltilrettelagt og behageligt undervisningsforløb i højsædet. Vores speciale er intensive kurser, som de fleste kan finde tid til. Vi er en af de ældste køreskoler i københavn, og vi har mange tilfredse elever, som har delt deres gode oplevelse på TrustPilot.dk

Hvordan kommer jeg igang?

Mød op til vores gratis og uforpligtende introduktionslektion, som vi holder hver mandag kl. 17.00. Det tager 45 min. og du vil her møde en vores kørelærere. Vi vil forklare hvad der skal til for at få et kørekort, gennemgå den obligatoriske lektionsplan, herunder hvornår der vil være undervisning, og der er naturligvis mulighed for at stille spørgsmål undervejs.
Beslutter du dig for at starte, får vi også lagt en plan for den indledende køreundervisning, som er kørsel på lukket øvelsesplads.

Tilmelding kan ske ved at ringe til Christopher32 14 14 14, trykke på tilmeldingsknappen i toppen af siden eller sende os en mail. Har du spørgsmål du ønsker besvaret inden du kommer til introduktion, skal du endelig kontakte os.

Hvor lang tid tager det at tage et kørekort?

Vores erfaring viser at intensive og veltilrettelagte forløb virker bedst, når man skal tage kørekort til bil. Det er er derfor det eneste vi laver. Det tager ca. 1.5 måned fra opstart til du kan aflægge din teoriprøve, og når den er i hus, mangler du bare din køreprøve  (ventetiden hos færdselsstyrelsen på denne er normalt 2-5 uger) Det kalder nogle for et lyn kursus. Det er hurtigt, effektivt og en god måde at lære at køre bil på.

Hvad koster det at tage kørekort til bil?

Prisen for den obligatoriske ægte lovpakke til bil kørekort – er kun 13.499 kr. pakken indeholder flg:

Ubegrænset teori i 6 md.
4 kørelektioner på manøvrebane.
16 kørelektioner på vej.
4 kørelektioner på køreteknisk anlæg.
og ikke mindst – Intensivt forløb og god planlægning inkluderet i prisen.

Hvilke ekstraudgifter kommer der?

Lægeattest 4-800 kr.
Prøvegebyr til færdselsstyrelsen 1170 kr.
Berammelse af prøve 200 kr.
Praktisk prøve 1600 kr.
1. Hjælp. ca. 6-800 kr.
Evt. ekstra kørelektioner 525 kr. pr. stk.
Evt. e-teoribog 500 kr.

Hos os er det nemt at tage sin teori og køre undervisning, og vi sætter en ære i god planlægning. Vi har elever fra Brønshøj, Vanløse, Husum, Frederiksberg, Rødovre, Herlev, Skovlunde, Ballerup, Nordvest, Emdrup, Amager og København. Vi laver også lyn kursus til kørekort.

Photo
 • Ring til Christopher:

  32 14 14 14

  Adresse:

  Frederikssundsvej 208

  2700 Brønshøj

  Email:

  kontakt@123Trafik.dk

  Bank:

  Danske Bank

  Reg 3409 Konto 12850581